Dive-Zveri • Просмотр темы - Найкращі місця для дайвінгу

Найкращі місця для дайвінгу

Основные вопросы дайвинга, разрешены любые вопросы по теме раздела
Модераторы: ВиТим, Lion

Сейчас этот форум просматривают: в настоящее время на конференции нет зарегистрированных пользователей и гости: 20

Сообщение Пт янв 31, 2025 12:07

Давайте в цій темі спробуємо визначитися з тим, які все ж таки місця є кращими для дайвінгу. Зрозуміло, що до цього списку увійде Єгипет та його Червоне море. Там дійсно є на що подивитися, але кожен дайвер-початківець там вже побував і хочеться розширити свій кругозір. На іншому тематичному форумі я прочитала про те, що дуже для дайвінгу приваблива Австралія, туди багато фахівців прагнуть потрапити, причому дайвінг там на стільки цікавий, що люди залишаються там на місце проживання, щоб мати будь-якої миті можливість поринути в океан. Я б теж хотіла туди попасти, читаю як оформляється австралія віза для українців https://www.hotvisa.com.ua/country/avstraliya і думаю, що цього року таки подам документи на візу. Туристичної візи для мене буде на першому етапі більш ніж достатньо.
А які країни Ви можете ще додати до списку найкращих для дайвінгу?
 Asanka

• Пользователь

Вернуться в Дайвинг